Τμήματα

poulaki
  • Βρεφικό
  • Μεταβρεφικό
  • Προ-προνηπιακό
  • Προνηπιακό

Βασιζόμαστε στις πραγματικές ανάγκες των παιδιών όπου γίνονται οι πρωταγωνιστές τις εκπαιδευτικής διδασκαλίας, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες αρχές της παιδαγωγικής.

Πάντα ανάλογα με τα τμήματα και την ηλικία  των μικρών μας φίλων.

Μαθήματα Η/Υ με οθόνες αφής, και διαδραστικό πίνακα, στις μεγαλύτερες τάξεις, με ειδικά προγράμματα που σκοπό έχουν να ακονίζουν τη μνήμη, την παρατηρητικότητα εξασκήσουν την οξυδέρκεια και να καλλιεργήσουν την δημιουργική σκέψη.

Με αυτά τα εκπαιδευτικά μέσα τα παιδιά με γραφικά, κίνηση, ήχο, χρώματα  μπορούν να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν, να διασκεδάσουν, να μάθουν.

Γλωσσικές ασκήσεις, μαθηματικές έννοιες, μουσικοκινητική  αγωγή, παιδική λογοτεχνία, μαθήματα αγγλικών, μαθήματα χορού, κυκλοφοριακή αγωγή, εποπτικό υλικό, ψυχοκινητικά παιχνίδια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, μουσειακή αγωγή, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, θεματικά αφιερώματα.

Μην ξεχνάτε ότι τα φτερά των παιδιών σας μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο. Βοηθείστε τα να αναπτυχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους και στον εαυτόν τους, νιώθοντας ανεξάρτητα και έτοιμα για μια  όμορφη ζωή, γεμάτη εμπειρίες.

Μην τα αποθαρρύνετε και μην τους τα κόβετε. Αφήστε τα να πετάξουν όσο πιο ψηλά μπορούν.